bg

Tala Fou

E tele naua tomai ile utaina o pusa, e te iloa uma?

Lapataiga mo fa'apipi'i fefiloi

 

Pe a auina atu i fafo, o popolega autu o pisinisi lautele i le taimi o le utaina o faʻamaumauga o uta le saʻo, faʻaleagaina o uta, ma le le ogatasi i le va o faʻamaumauga ma faʻamatalaga faʻamatalaga a le tiute, e mafua ai ona le tuʻuina atu oloa.O le mea lea, aʻo leʻi utaina, e tatau i le vaʻa, fale teu oloa, ma le faʻatau oloa ona faʻamaopoopo ma le faʻaeteete e aloese mai lenei tulaga.

 

1. O oloa eseese foliga ma afifi e le tatau ona teuina faatasi i le tele e mafai ai;

 

2. O oloa o le a sosolo ese le pefu, vai, susu, manogi, ma isi mea mai le afifiina e le tatau ona tuʻu faʻatasi ma isi oloa i le tele e mafai ai."I le avea ai o se filifiliga mulimuli, e tatau ona tatou faʻaogaina tapoleni, ata palasitika poʻo isi mea e vavae ese ai."Fai mai Cheng Qiwei.

 

3. Tuu oloa mama mama i luga o oloa e fai si mamafa;

 

4. O oloa e vaivai le malosi o le afifiina e tatau ona tuʻuina i luga o oloa ma le malosi faʻapipiʻi malosi;

 

5. O oloa fa'asusu ma mea fa'amamā e tatau ona tu'u i lalo o isi oloa i le tele e mafai ai;

 

6. O oloa e ma'ai tulimanu po'o vaega fa'aoso e tatau ona ufiufi ina ia 'alofia ai le fa'aleagaina o isi oloa.

 

Fautuaga o le utaina o pusa

 

E masani lava e tolu auala mo le teuina o oloa i luga ole laiga: o mea uma e faʻapipiʻi tusilima, faʻaaoga forklifts (forklifts) e faʻanofo ai i totonu o pusa, faʻapipiʻi tusilima, ma mea faʻainisinia uma, e pei o pallets (pallets).) O lo'o fa'aputu i totonu o le pusa ta'avale la'u uta.

 

1. I soʻo se tulaga, pe a faʻapipiʻi oloa i totonu o le atigipusa, o le mamafa o oloa i totonu o le pusa e le mafai ona sili atu i le maualuga o le utaina o le pusa, o le aofaʻi atoa o le mamafa o le pusa e toesea ai le mamafa o le pusa.I lalo o tulaga masani, o le mamafa atoa ma le mamafa mate o le a makaina i luga o le faitotoa o le pusa.

 

2. E mautinoa le mamafa o le iunite o atigipusa taʻitasi, o lea pe a faʻapipiʻi tutusa ituaiga o oloa i totonu o le pusa, pe afai e iloa le mamafa o oloa, e mafai ona fuafua pe mamafa pe mama oloa.Fai mai Cheng Qiwei afai e sili atu le mamafa o oloa nai lo le mamafa o le pusa, o se oloa mamafa, ma le isi itu, o ni oloa mama.E taua le va'aiga talafeagai ma manino i le va o nei tulaga eseese e lua e fa'aleleia atili ai le fa'apipi'iina.

 

3. Pe a faʻapipiʻi, o le uta i le pito i lalo o le pusa e tatau ona paleni.Aemaise lava, e matua faasaina le i ai o le ogatotonu o le kalave o le uta e alu ese mai le tasi pito.

 

4. Aloese mai uta mamafa.“Mo se fa’ata’ita’iga, pe a fa’apipi’i oloa mamafa e pei o masini ma mea faigaluega, o le pito i lalo o le pusa e tatau ona ufiufi i mea fa’apipi’i e pei o laupapa laupapa e fa’asalalau ai le uta i le tele e mafai ai.O le averesi o le uta saogalemu i le iunite o le pito i lalo o se pusa masani e tusa lava: 1330 × 9.8N / m mo se pusa 20-futu, ma le 1330 × 9.8N / m mo se pusa 40-futu.Ole pusa ole 980×9.8N/m2.

 

5. Pe a faʻaaogaina le utaina o le tusi lesona, faʻalogo lelei pe o iai ni faʻatonuga o le utaina ma le laʻuina e pei o le "Aua le fesuiaʻi", "Tuu mafola", "Tuʻu saʻo" i luga o le afifi.Ia mautinoa e sa'o le fa'aogaina o mea faigaluega, ma e fa'asa matau lima mo oloa afifiina.O oloa o loʻo i totonu o le pusa e tatau ona faʻapipiʻiina lelei ma faʻapipiʻi lelei.Mo oloa e faigofie ona matala fa'atasi ma afifi ma'ale'ale, fa'aoga fa'ama'i po'o fa'aofi plywood i le va o oloa e taofia ai le gaioi o oloa i totonu o le pusa.

 

6. Pe a faʻapipiʻi uta pallet, e tatau ona malamalama lelei i totonu o le atigipusa ma le pito i fafo o le faʻapipiʻiina o uta ina ia mafai ai ona fuafua le aofaʻi o fasi pepa e utaina, ina ia faʻaitiitia ai le lafoaʻiina ma le mamafa o uta.

 

7. Pe a faʻaaogaina se loli faʻapipiʻi e faʻapipiʻi pusa, o le a faʻatapulaʻaina i le maualuga o le siiina saoloto o le masini ma le maualuga o le mast.O le mea lea, pe a fa'ataga tulaga, e mafai e le si'isi'i si'itia ona utaina ni laulau se lua i le taimi, ae tatau ona tu'u se va i luga ma lalo.Afai o tulaga e le faatagaina ai le utaina o ni laulau se lua i le taimi, pe a utaina le vaega lona lua, ia amanaʻia le maualuga o le siiina fua o le loli ma le maualuga o le siiina o le mast loli, o le maualuga o le siiina o le pou e tatau ona maualuga tasi le vaega o oloa e toese le maualuga e sii fua, ina ia mafai ona utaina le vaega lona lua o oloa i luga o le vaega lona tolu o oloa.

 

E le gata i lea, mo se si'i si'isi'i fa'atasi ma se tulaga si'i masani o le 2 tone, o le maualuga si'i fua fua e tusa ma le 1250px.Ae o lo'o i ai fo'i se ta'avale si'isi'i ma le maualuga e si'i fua fua.O lenei ituaiga masini e le afaina i le maualuga o le siiina o le mast i le umi e mafai ai e le maualuga o le pusa, ma e faigofie ona faʻapipiʻi ni laulau se lua o oloa.E le gata i lea, e tatau foi ona maitauina e tatau ona i ai ni pads i lalo o oloa ina ia mafai ai ona toso malie mai tui.

 

Ma le mea mulimuli, e sili atu le aua le teuina o oloa e le lavalava.O le mea sili, e tatau ona afifiina.Aua le fa'apolopolo avanoa ma fa'aleagaina ai oloa.O oloa lautele o loʻo faʻapipiʻiina foi, ae o masini tetele e pei o boilers ma mea faufale e sili atu ona faʻalavelave ma e tatau ona fusifusia ma nonoa mau e puipuia ai le matala.O le mea moni, afai lava e te faaeteete, o le a leai ni faafitauli tetele.


Taimi meli: Apr-09-2024