bg

Tala Fou

Ole Maketi ole Zinc Sulphate ole lalolagi ole a oo ile US$3.5 piliona ile 2033: Lipoti

O le maketi o le zinc sulphate e tusa ma le US $ 1.4 piliona i le 2018. Na faʻaputuina le tau o maketi e $ 1.7 piliona i le 2022 aʻo faʻalauteleina i le CAGR o le 5 pasene i le vaitaimi o talafaasolopito.

 

O le maketi o le zinc sulphate i le lalolagi e tatau ona maua se tau o le US $ 1.81 piliona i le 2023 ma o loʻo fuafua e oʻo atu i le $ 3.5 piliona i le 2033, faʻataʻitaʻiina le CAGR o le 6.8 pasene i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

O le Zinc sulphate e iai sona sao taua i le vaega o fa'ato'aga, aemaise o se fa'ato'aga fa'apipi'i e puipuia ma fa'asa'o ai le le lava o le zinc i fua o fa'ato'aga.E fa'aaogaina lautele i fugala'au granular ona o lona solubility maualuga i le vai ma le tau-lelei.Aʻo faʻaauau pea ona siʻitia le manaʻoga mo mea faʻapipiʻi, o le faʻaaogaina o le zinc sulphate e faʻamoemoe e faʻateleina i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

Ole fa'ato'aga fa'ato'aga i le lalolagi o lo'o feagai ma le tele o le tuputupu a'e, e mafua mai i le fa'ateleina o le mana'omia mo mea'ai i atunu'u to'atele e pei o Initia ma Saina.O lenei tuputupu aʻe i galuega faʻatoʻaga e mafua ai le faʻaaogaina maualuga o fetilaisa, iniseti, ma vailaau faʻasaina.O le mea lea, o le faʻalauteleina o pisinisi faʻatoʻaga e faʻamoemoe e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

O se tulaga fa'atupula'ia i le maketi o le fa'atupulaia lea o le mana'oga mo le zinc sulphate i totonu o fale gaosi oloa.Zinc sulphate o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o ie ma faʻaopoopo i vailaʻau eseese e ausia ai lanu 'ie eseese.E le gata i lea, e avea o se mea muamua i le lithopone pigment o loʻo faʻaaogaina i ie.O le mea lea, o le tuputupu aʻe o pisinisi ie a le lalolagi e mafai ona saofagā i le faʻateleina o le faʻaaogaina o le zinc sulphate i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

Zinc sulphate o loʻo faʻafaigaluegaina i le gaosiga o alava faʻapipiʻi ma avea o se mea mataʻutia i totonu o le fale gaosi oloa mo le gaosiga o alava ma mea ie.O le mea lea, o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo filo faʻapipiʻi i le vaega ie e faʻamoemoe e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o maketi o le zinc sulphate i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

O le fa'alauteleina o le gaosiga o vaila'au mo le fa'aletonu o le zinc o lo'o fa'amoemoe e a'afia lelei ai le fa'atauina o le zinc sulphate i tausaga a sau.E le gata i lea, o le faʻateleina o le faʻaaogaina o le zinc sulphate i le gaosiga o alava rayon e faʻamoemoe e faʻateleina ai le manaʻoga mo lenei vailaʻau.

2018 i le 2022 Zinc Sulphate Demand Analysis vs. Forecast 2023 i le 2033

O le maketi zinc sulphate e $ 1.4 piliona i le 2018. Na faʻaputuina le tau o maketi e $ 1.7 piliona i le 2022 aʻo faʻalauteleina i le CAGR o le 5 pasene i le vaitau faʻasolopito.

Zinc sulphate o loʻo iai faʻaoga i le vaega o faʻatoʻaga e togafitia ai laʻau ma fualaʻau mai le le lava o le zinc lea e mafai ona oʻo atu ai i le le lelei o le atinaʻeina o laau ma faʻaititia le gaosiga.O le faʻatauga o le zinc sulphate o loʻo faʻamoemoeina e faʻalauteleina i le 6.8% CAGR i luga o le vaitau faʻataʻitaʻiga i le va o le 2023 ma le 2033. O le tele o le gaosiga o vailaʻau faʻafomaʻi ma papa e togafitia ai le le lava o le zinc e faʻamoemoe e faʻatau atu ai i tausaga a sau.

O le suia o le olaga ma masaniga taumafa o nisi ia o mea taua e mafua ai le le lelei o taumafa ma mafua ai le le lava o le zinc.O lenei mea e faʻamoemoe e faʻateleina ai le manaʻoga mo le zinc sulphate i le vaega o vailaʻau.

E fa'afefea ona fa'aaafiaina le mana'oga mo le Zinc Sulfate i le fa'atupulaia o le mana'oga mo vaila'au fa'ato'aga?

Zinc sulfate o lo'o fa'aaogaina i le tele o fa'ato'aga talosaga mo le fo'ia o le fa'aletonu o le zinc i la'au.O le le lava o le zinc e mafua ai le faaletonu o laulaau, ma'i la'au, ma le chlorosis o lau.Talu ai ona o le zinc sulfate e solu i le vai, e vave ona mitiia e le palapala.

E sefuluono elemene ua fa'amaonia mo le tuputupu a'e ma le atina'eina o laau.Zinc o se tasi o micronutrients e fitu e manaʻomia mo le tuputupu aʻe o laau.Zinc sulphate monohydrate e masani ona faʻaaogaina mo le faʻatoʻilaloina o le le lava o le zinc i totonu o laʻau.

O le Zinc sulphate e faʻaaogaina e fai ma faʻamaʻi vao ma puipuia ai faʻatoʻaga mai faʻamaʻi faʻamaʻi.Ona o le faʻaitiitia o le aofaʻi o fanua faʻatoʻaga, o loʻo i ai le manaʻoga maualuga mo le zinc sulphate e faʻaleleia ai fua ma faʻaleleia le lelei o fua.

O le faʻatupulaia o le faʻaaogaina o le zinc sulphate i agrochemicals e faʻamoemoe e faʻateleina ai le faʻatau atu o le zinc sulphate ma o lenei tulaga e faʻamoemoe e faʻaauau i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O le vaega fa'ato'aga fa'ato'aga na maua ai le 48.1% o le aofa'i o sea maketi i le 2022.

O le a le fa'atauina o fa'atauga o le Zinc Sulphate i le Vaega Fa'afoma'i?

Zinc sulphate e masani ona faʻaaogaina e toe faʻatumu ai le maualalo o le zinc poʻo le puipuia o le le lava o le zinc.E fa'aaogaina e fai ma mea'ai fa'aopoopo e fa'amalosia ai le puipuiga o le tino.E le gata i lea, e faʻaaogaina e togafitia ai le malulu masani, faʻamaʻi faifaipea o taliga, ma le fulū, ma puipuia ma togafitia faʻamaʻi pipisi maualalo.

Zink sulphate o loʻo lisiina foʻi i le lisi o vailaʻau taua a le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi.O le lisi e aofia ai vailaʻau sili ona taua e manaʻomia i se faiga faʻalesoifua maloloina.E fa'aaogaina fo'i e fai ma astringent autu.

Zinc sulphate e tele fa'aoga taua i le gaosiga o vaila'au e fesoasoani e foia ai le le atoatoa o minerale.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o le faʻaaogaina o le zinc sulphate i le gaosiga o vailaʻau e faʻamoemoe e faʻateleina le tuputupu aʻe i le maketi zinc sulphate i tausaga a sau.

Amataina i le Maketi Zinc Sulphate

E iai le sao taua a le au amata i le iloaina o le alualu i luma o le tuputupu ae ma le faʻalauteleina o pisinisi.O lo latou tomai i le suia o mea e fai i galuega faatino ma fetuutuunai i tulaga le mautonu maketi e taua tele.I le maketi o le zinc sulphate, e tele amataga o loʻo galulue i le gaosiga ma tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa.

KAZ International e gaosia ma fa'atau atu mea'ai paleni, e aofia ai le zinc sulfate.Latou te fa'apena fo'i mea fa'aopoopo fa'aigoa tuto'atasi mo kamupani nutraceutical ma fa'atau atu a latou lava fa'aopoopoga fa'ailoga.

Zincure o se atinaʻe o togafitiga mo faʻamaʻi neurological, e taulaʻi i le faʻatonutonuina o le homeostasis zinc.O la latou laina o oloa e aofia ai le ZC-C10, ZC-C20, ma le ZC-P40, faʻatatau i le stroke, tele sclerosis, faʻamaʻi Alzheimer, ma le maʻi o Parkinson.

O le Zinker na te gaosia ni mea fa'apipi'i e fa'atatau i le zinc e puipuia lelei u'amea mai le palapala, vai, ma le ea.


Taimi meli: Aukuso-31-2023